Josephine – Mamma till Vira och Milly

God morgon


Jag och Vira i Lördags vid Freddes stuga.

God morgon!

Jag och Vira är vakna. Myser i soffan! Väntar bara på att hon ska bajsa och somna om 😛 Så kan jag hoppa in i duschen. Vet inte om jag hinner göra det innan Sebastian går upp och ska duscha.

Inatt vaknade vi av att tavlan (UL bildeerna på Vira) över sängen trillade ner. Rätt över mig och glaset gick sönder. Jag fick ligga stilla medans älsklingen plockade bort all glas. Det första jag tänkte på var att vilken tur att Vira sov i sin egna säng (som hon alltid gör) .. Jag gjorde inte illa mig, började inte att blöda eller nått. Vilken tur! Men vad rädd jag blev av att vakna upp av att en tavla går sönder mot huvudet. Det gjorde inge ont, men var så läksigt bara av att höra hur glaset gick sönder.. Tur i oturen. Inte så jätte roligt att byta lakan i sängen 4 på natten. Skönt att inte Vira vakna, hon sov så lugnt i sin säng. Hon vaknade nu halv 7 i stället.

Idag funderade jag på att ta en promenad till mamma. Får se om dom skulle vara hemma eller ut på nå äventyr. Annars får jag  gå dit en annan dag. Imorgon kanske?

Så vill du hitta på nått med mig och Vira idag?, hör av dig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats